0744 791 049 catalin.micu@cassia.ro

Hala C15

.       Halele  sunt construite cu pereti si usi antifoc, conform legislatiei ISU in vigoare etc. Constructiile respecta toate normele si legile actuale, in vederea obtinerii autorizatiilor necesare desfasurarii unei activitati economice normale si in concordanta cu cerintele legislative
Descriere hala C15:

Hala de depozitare C15 a fost construita in anul 2013 si este destinata depozitarii in cele mai bune conditii a  marfurilor. Suprafata construita a depozitelor este de 2400 mp hala (inclusiv birouri) , cu inaltimea de 6m la streasina si de 7,6m la coama, cu latimea de 24m,  fara stalpi intermediari.

Deoarece s-a dorit construirea unor depozite competitive si care sa ofere conditii foarte bune pentru desfasurarea activitatilor economice, s-au folosit  materiale de foarte buna calitate, panouri termoizolante pe structura metalica,  luminatoare pentru  a asigura lumina naturala in interiorul depozitelor. Constructia este  clasificata in clasa energetica A .

Compartimentare:   Depozitele sunt compartimentate in module de 300 si 450 mp si se pot inchiria  unul sau mai multe module, in functie de necesitati. Fiecare compartiment dispune de  spatii birouri si un grup social  in suprafata totala de 42 mp.

Hala este construita cu pereti si usi antifoc, conform legislatiei ISU in vigoare etc. Constructia respecta toate normele si legile actuale, in vederea obtinerii autorizatiilor necesare desfasurarii unei activitati economice normale si in concordanta cu cerintele legislative .

 

Cassia Park 1  dispune de parcare amenajata, cai de acces,  zona destinata traficului si parcarii  masinilor de transport de mare capacitate, o platforma betonata de trafic rutier,cu sarcina de 40 tone.

Utilitati:

curent electric de  220V / 380V,  cu putere instalata de 200 KW;

gaze natural;

apa- din put propriu  si  de la reteaua publica:

canalizare – reteaua publica,

cale ferata de incinta,

paza exterioara Non Stop,

sistem complet de prevenire si stingere a incendiilor,

acces TIR.