0744 791 049 catalin.micu@cassia.ro

Hala C17

.       Halele  sunt construite cu pereti si usi antifoc, conform legislatiei ISU in vigoare etc. Constructiile respecta toate normele si legile actuale, in vederea obtinerii autorizatiilor necesare desfasurarii unei activitati economice normale si in concordanta cu cerintele legislative

Hala 17

hala moderna cu suprafata de 2400 mp.

Suprafata construita a depozitelor este de 4500 mp hale (inclusiv birouri) , cu inaltimea de 6m la streasina si de 7,6m la coama, cu latimea de 24m,  fara stalpi intermediari.  In plus oferim spatii de birouri in suprafata  totala de 270 mp in cladirea de birouri C1.

Deoarece s-a dorit construirea unor depozite competitive si care sa ofere conditii foarte bune pentru desfasurarea activitatilor economice, s-au folosit  materiale de foarte buna calitate. Constructiile sunt clasificate in clasa energetica A .

Compartimentare:   Depozitele sunt compartimentate in module de 315  mp.si se pot inchiria  unul sau mai multe module, in functie de necesitati. Fiecare compartiment dispune de  spatii birouri si un grup social  in suprafata totala de 42 mp.