0744 791 049 catalin.micu@cassia.ro

Hala C2

Hala cu un nivel,  644 mp,  realizata pe structura metalica, respectiv stalpi metalici si ferme metalice, fundatie din beton armat, invelitoate din  panouri , cu luminatoare si trape de fum . Destinatia este de  depozit / spatiu productie (C2). Incalzirea spatiului se face cu ventilo-convectoare termostatate. Pardoseala  este din  beton elicopterizat, finisat cu vopsea epoxilica .  Inaltimea  la coama este de 6,5 m.
  • Constructia hala C2 , a fost  construita in  2002  si se compune din:
  • 250 mp spatiu administrativ este constructie compartimentata, realizata din zidarie de caramida, regim de inaltime parter, cu imaltimea la reazemul fermelor h= 4,5 m se cu destinatia birouri amenajate pentru coordonatori productie, vestiare pentru femei / barbati , grupuri sociale dotate cu dusuri pentru femei si pentru barbati,sala de mese, cabinet medical . Pardoseala in birouri este din gresie, iar peretii sunt cu zugraveli lavabile / faianta. Tamplatia interioara si exterioara din PVC, cu geam termopan. Acoperisul este din panouri sandwich cu grosime de 100mm.  Birourile sunt dotate cu aparate de aer conditionat  si incalzire centrala  realizata prin calorifere amplasate in fiecare birou, racordate la o centrala proprie,
  • Hala cu un nivel, 644 mp,  realizata pe structura metalica, respectiv stalpi metalici si ferme metalice, fundatie din beton armat, invelitoate din  panouri , cu luminatoare si trape de fum . Destinatia este de  depozit / spatiu productie (C2). Incalzirea spatiului se face cu ventilo-convectoare termostatate. Pardoseala  este din  beton elicopterizat, finisat cu vopsea epoxilica .  Inaltimea  la coama este de 6,5 m.
  • Constructia 4 ( C4):
  • 257 mp spatiu expeditie/ incarcare marfuri, acoperit  (C4);
  • Constructia dispune de instalatie de stingere a incendiilor : hidranti sub presiune, sisitem de avertizare / alarmare cu senzori, usi anti foc, extinctoare, trape de fum cu actionare automata, ziduri anti foc.